Selecteer een pagina

Een heerlijk lentegevoel

Volgens ons heeft het exacte tijdstip waarop de lente altijd begint niet zoveel te maken met het gevoel. Het kan begin maart heerlijk weer zijn, terwijl het op de 21e nat en koud is. Maart is de lentemaand, daar is iedereen het over eens. Om in stemming te geraken, speelt Moeder Aarde een rol, maar kunnen we ook zelf een hoop doen.. De bloembollen die we in het najaar hebben geplant, laten zich stukje bij beetje zien en brengen iedereen in de juiste stemming. Als we ooit verwilderingsbollen toepasten, is het helemaal makkelijk want die schieten elk jaar opnieuw uit tussen de bodembedekkers of van onder de heesters.

Maar zelfs als er in jouw tuin nog niet eerder bollen zijn geplant, ook dan is het niet te laat. Steeds meer bollenkwekers trekken hun tulpen en narcissen voor, zodat ze meteen al bloem geven als we ze uitplanten.
Het lentegevoel komt natuurlijk niet van de bloembollen alleen.

Als het zonnetje schijnt, de winterschade van hagen en heesters geknipt is, de bodem voor de eerste keer bemest en doorgewerkt, voel je de lente ook helemaal. En dan zijn er natuurlijk nog de vroegbloeiende heesters met eerste bloesemtakjes. Er is deze maand ook nog volop tijd om nieuwe wensen aan je tuin toe te voegen. Een tweede terrasje in de schaduw bijvoorbeeld of een groene roomdivider voor extra privacy rechts achterin.

We komen graag voorbij om mogelijke ideeën tegen het licht te houden!

Dijkman garanties

De perfecte oplossing

+

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Sterk door partnerships

Kwaliteit en vakwerk

N

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0181 – 402 816

Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@hoveniersbedrijfdijkman.nl

Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord