Selecteer een pagina

Erfgoedhoveniers

Een van de specialismen van Hoveniersbedrijf Dijkman is het ontwerpen, (her)inrichten, onderhouden en renoveren van groen erfgoed. Groen erfgoed is de verzamelnaam voor historisch groen zoals een tuin of park. Hierbij kunt u onder andere denken aan een boerenerf, een stads- en dorpstuin, een villatuin, een kasteeltuin of een landgoed. Ieder groen erfgoed is uniek en verdient het om goed onderhouden te worden. Zo blijft uw erfgoed behouden!

Voordelen van een Erfgoedhovenier

Het is belangrijk dat historisch erfgoed behouden wordt. Voor onderhoud en renovatie kunt u daarom het beste een Erfgoedhovenier inschakelen. Wat is het voordeel van een erfgoedhovenier, ten opzichte van een reguliere hovenier?

• Lid van Vereniging van Erfgoedhoveniers, zo wordt de kwaliteit gewaarborgd door onafhankelijke partijen.
• Deskundig advies op het gebied van planten en beplanting, snoeien, materialen, vergunningen en subsidies. Onze specialisten hebben genoeg kennis om u deskundig te adviseren.
• Gedreven en ervaren hoveniers met als expertise groen erfgoed, zo is uw erfgoed in goede handen.
• Zorgvuldigheid rondom aanwezige historische materialen, zowel bouwmaterialen als plantmaterialen. Daarnaast zijn onze hoveniers alert op eventuele archeologische bodemvondsten.
• Kennis over wetgeving rondom het erfgoed, historische bouw- en plantmaterialen en archeologische waarden.
• Er wordt altijd gewerkt met respect voor de natuur en het milieu.

Bovendien maken onze ervaren tuinarchitecten een op maat gemaakt 3D tuinontwerp bij het (her)inrichten en/of renoveren van uw erfgoed. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het onderhoud wat er gaat plaatsvinden.

Vereniging van Erfgoedhoveniers

Hoveniersbedrijf Dijkman is aangesloten bij de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Uw erfgoed is bij ons dus in goede handen. We staan voor deskundigheid, kwaliteit en betrokkenheid. Om dit te waarborgen is er een onafhankelijke kwaliteitswaarborging in samenwerking met de RCE en ERM. Als Erfgoedhovenier werken we volgens deze richtlijnen.

Wilt u meer informatie over ons specialisme als Erfgoedhovenier? We informeren u graag over alle mogelijkheden!

Dijkman garanties

De perfecte oplossing

+

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Sterk door partnerships

Kwaliteit en vakwerk

N

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0181 - 402 816

Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00.

hovenier@dijkman.net

Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord.