Selecteer een pagina

Hovenier Vlaardingen

Bent u op zoek naar een hovenier in (de omgeving van) Vlaardingen? Hoveniersbedrijf Dijkman is er voor u!

Wij maken originele tuinontwerpen die aansluiten bij uw wensen. Dit is belangrijk voor een perfecte tuinbeleving. Door onze jarenlange ervaring verrassen wij u graag met elementen waar u zelf nog niet aan gedacht had. Om een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen van uw toekomstige tuin, maken we uw tuinontwerp in 2D én 3D.

Vervolgens leggen wij uw tuin vakkundig aan. Samen met u vinden we de balans tussen het uit te voeren tuinontwerp en uw budget. Wij begeleiden u in het maken van de juiste keuzes bij de tuinaanleg. Zo zorgen we ervoor dat u exact de tuin krijgt die bij u past en waar u jarenlang van kunt genieten.

Ook voor al uw tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Om zorgeloos te kunnen blijven genieten van uw tuin is periodiek onderhoud onvermijdelijk. Vertrouw daarvoor op de expertise van Hoveniersbedrijf Dijkman, uw hovenier Vlaardingen. Een tuin is voor ons geen eenmalig product, maar een meerjarenplan. Met het juiste tuinonderhoud houdt u uw tuin in topconditie en kan deze doorgroeien naar een volwassen stadium.

TUINDESIGN

Laat u verrassen door een tuinontwerp van Dijkman.

TUINAANLEG

Onze vakkundige hoveniers leggen uw tuin nauwkeurig aan.

TUINONDERHOUD

Ook voor het onderhoud van uw tuin staan wij voor u klaar!

Hoveniersbedrijf Dijkman

Wij zijn al sinds 1976 hét hoveniersbedrijf in de omgeving van Rockanje, Vlaardingen en Spijkenisse. Wij hebben al veel tuinen mogen ontwerpen, prachtige tuinprojecten mogen aanleggen en onderhouden. We beschikken over moderne apparatuur. Dit zorgt voor een snelle en vakkunidge uitvoering van ons werk.

Onze klanten vertrouwen op onze 14 vakmensen. Elke expert is gespecialiseerd in een eigen vakgebied. In ons team hebben wij onderhoudshoveniers, tuinontwerpers en hoveniers gespecialiseerd in tuinaanleg. Daarnaast beschikken we over moderne apparatuur. Dit zorgt voor een snelle en vakkundige uitvoering van ons werk. Onze vakmannen gaan elke dag met veel enthousiasme, passie en creativiteit aan het werk!

hovenier Vlaardingen

Hoveniersbedrijf Dijkman, uw hovenier Vlaardingen staat voor u klaar! Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over tuindesgin, tuinaanleg of tuinonderhoud? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Doe nu de tuinstijlentest!

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en u weet het!

Dijkman garanties

De perfecte oplossing

+

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Sterk door partnerships

Kwaliteit en vakwerk

N

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0181 – 402 816

Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

hovenier@dijkman.net

Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord