Plantenwand binnen/kantoor

Plantenwand voor binnen: drie mogelijkheden

 

Planten aan de wand hebben vele voordelen. Zo helpen planten de luchtkwaliteit binnen te verbeteren waardoor een gezondere werk- of leefomgeving gecreëerd wordt. Plantenwanden zijn eenvoudig en snel te monteren en geven direct een rustgevende uitstraling. Bovendien zijn er veel verschillende mogelijkheden voor dit soort interieurbeplanting. U leest in deze blog alles over de plantenwand voor binnen.

 

3 mogelijkheden voor een verticale plantenwand binnen

Wij hebben drie verschillende mogelijkheden voor een groene plantenwand binnen: de LivePicture, LiveDivider en LivePanel.

 

 1. LivePicture: de plantenwand binnen als schilderij

Deze plantenwand kunt u zien als groene, levende kunst aan de muur. Een schilderij van echte planten dat gemakkelijk aan de muur te bevestigen is en bovendien weinig onderhoud nodig heeft. LivePicture werkt niet op stroom of met een mechanische pomp. Een slim geïntegreerd bewateringssysteem voorziet het schilderij voor vier tot zes weken van water. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse kleuren en prints die op verschillende momenten aangepast kunnen worden aan bijvoorbeeld evenementen, seizoenen of simpelweg om uw woning of kantoor een andere uitstraling te geven. De LivePicture plantenwand voor binnen kan met vele soorten planten beplant worden die vrijwel compleet volgroeid zijn bij aankoop.

  1. LiveDivider: de groene roomdivider

  Met behulp van een LiveDivider kunt u een grote ruimte eenvoudig opdelen in kleinere, afgeschermde ruimtes. Doordat de plantenwand een dempende werking heeft, wordt eventuele geluidsoverlast beperkt. De groene plantenwand is aan beide zijden voorzien van planten. De vele beplanting zorgt ervoor dat koolstofdioxide en verontreinigde deeltjes in de lucht verwijderd worden. Bovendien zorgt de LiveDivider voor een aangename luchtvochtigheid.

   1. LivePanel: de duurzame plantenwand voor binnen (én buiten)

   Deze verticale plantenwand zorgt voor een ultieme groenbeleving van binnen- én buitenwanden. Een complete muur kan beplant worden door middel van LivePanel. De planten kunt u zelf kiezen om de juiste uitstraling te bepalen. De keuze van de planten is wel afhankelijk van de plaatsing van de plantenwand. U heeft keuze uit verschillende planten voor binnen of buiten. Of u kiest voor een plantenmix. De groene wand kan aangepast worden aan het interieur van de ruimte. Zo past een plantenwand altijd bij u en uw interieur.

    

   Een plantenwand binnen draagt dus bij aan een gezond werk- en leefklimaat, is eenvoudig te onderhouden en geeft een extra dimensie aan een ruimte. Meer informatie over onze producten vindt u hier! Of neem contact met ons op. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor een plantenwand binnen!

   Dijkman garanties

   De perfecte oplossing

   +

   Flexibele productgarantie

   3D ontwerp op maat

   Sterk door partnerships

   Kwaliteit en vakwerk

   N

   Zekerheid en service

   Neem contact op

   en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

   0181 – 402 816

   Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

   info@hoveniersbedrijfdijkman.nl

   Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord