REFERENTIES

 

8.8

Prettig contact en snelle uitvoering

Prettig ontact over werkzaamheden en duidelijke inschatting van kosten vooraf. Werk was snel gedaan
- Rotterdam

Professionele en prettige tuinaanleg

Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat van onze achtertuin ontworpen en uitgevoerd door Dijkman. De communicatie en uitvoer van werken zijn steeds professioneel en prettig geweest, er is goed meegedacht in welk tuinontwerp voor ons goed werkt en er is met goede materialen gewerkt. De voorman en medewerkers zijn steeds vriendelijk geweest en hebben hard doorgewerkt maar nemen ook de tijd voor uitleg en zijn communicatief over eventueel te maken keuzes tijdens uitvoer. In de planning is er steeds rekening gehouden met onze persoonlijke wensen. Wij genieten deze zomer ontzettend van onze tuin en kijken er naar uit dat nog vele jaren te doen.
- Den Haag

Als zeer goed ervaren

Een tuin aanleggen is vrij kostbaar dus zeker ook spannend. We zijn erg prettig geholpen. Al vanaf het eerste contactmoment. We kregen goed advies en ook de planning was zoals afgesproken. Ook over de nazorg ben ik erg te spreken. Er was eigenlijk maar één ding waar we misschien minder tevreden over waren, maar bij de oplevering werd daar direct een goede oplossing voor geboden. Daardoor speelt dat zeker geen rol meer. De werknemers van het bedrijf die bij ons de tuin hebben aangelegd zijn netjes, werken hard en secuur en hebben kennis van zaken. Zij hebben er mede voor gezorgd dat we nu een prachtige tuin hebben.
- Brielle

Harde en deskundige werkers.

Niet goedkoop maar mooi werk en goed tuinontwerp. Afwachten tot het bloeiseizoen om eindresultaat te zien. Opdrachtgevers wijzigingen /aanpassingen gaande het proces, zijn mogelijk.
- Rockanje

Prima bedrijf

Komen afspraken na, hebben vakbekwame en vriendelijke medewerkers. Niet het goedkoopste bedrijf, maar wel het beste. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
- Hellevoetsluis

Goede service

Alles gebeurt zoals afgesproken. Een hele goede en professionele hovenier
- Oostvoorne

4 sterren: goede service, goed behandeld

- Hellevoetsluis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf dat bij ons al vele jaren heeft gewerkt tot volle tevredenheid.

Reactie van het bedrijf

Dank u voor de mooie beoordeling meneer en mevrouw Schuurman Hess, fijn dat wij jullie nieuwe voortuin bij de nieuwe woning ook hebben mogen verzorgen. Mocht u nog vragen hebben met betrekking de achtertuin, weet u ons te bereiken. Wij wensen u veel geluk en gezondheid in uw nieuwe woning.

- Oostvoorne

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig en hard gewerkt. Tuin was letterlijk boven mijn hoofd gegroeid, maar nu weer glad en tip top in orde.

Reactie van het bedrijf

Goedendag mevrouw Bol, dank u voor deze mooie beoordeling, we hebben deze tuin met met veel groen met plezier voor u gemaakt en wensen u hierbij veel tuingeluk.

- Hellevoetsluis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke harde werkers
- Hellevoetsluis
62 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10

Dijkman garanties

De perfecte oplossing

+

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Sterk door partnerships

Kwaliteit en vakwerk

N

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0181 - 402 816

Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00.

hovenier@dijkman.net

Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord.