Selecteer een pagina

Tuinaanleg Hellevoetsluis

Zoekt u een hovenier voor tuinaanleg Hellevoetsluis? Dijkman is hét hoveniersbedrijf voor u!

Heeft u behoefte aan een nieuwe omgeving en wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? Of heeft u een andere woning en wilt u een compleet andere tuin? Misschien wilt u uw huidige tuin wel opknappen. Wat uw reden ook is, wij kunnen uw tuin aanleggen zoals u dat wilt!

Er komt wat planning en een hoop kennis kijken bij de aanleg van een tuin. Allereerst zal er een tuinontwerp gemaakt moeten worden in de stijl die aan uw wensen voldoet. Weet u nog niet wat voor stijl bij u past? Doe de tuinstijlentest om erachter te komen!

Tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Dijkman

Al ruim 44 jaar leggen wij op vakkundige wijze tuinen aan in alle soorten en maten. U kunt erop rekenen dat onze vakmannen op een professionele, prettige manier werken. Zij zorgen voor sfeer in uw tuin, die een natuurlijke rust uitstraalt en perfect in balans is met de omgeving.

Samen met u vinden we de balans tussen het uit te voeren tuinontwerp en uw budget. Wij begeleiden u in het maken van de juiste keuzes bij de tuinaanleg. Zo zorgen we ervoor dat u exact de tuin krijgt die bij u past en waar u jarenlang van kunt genieten.

De vormgeving van een tuinontwerp

Een juiste vormgeving van een tuinontwerp voldoet aan de volgende eisen:

  • Afgestemd op de gebouwen en omgeving
  • Gebruik van de juiste materialen
  • Goede doelmatige gebruiksmogelijkheden

Dit zijn dan ook onze kernpunten voor al onze tuinontwerpen.

Wij ontwerpen de tuin zodat die voldoet aan uw wensen, maar wij laten u ook zien wat er nog meer mogelijk is. Zo verwerken wij elementen in de tuin waar u misschien nog niet eerder aan gedacht heeft. Op die manier komt er een verrassend en levendig tuindesign tot stand dat bij u en uw gezin past.

Met onze vakkennis en ruim 44 jaar ervaring helpen wij u graag op weg! Door Hoveniersbedrijf Dijkman uw tuinaanleg laten realiseren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

tuinaanleg Hellevoetsluis

Hoveniersbedrijf Dijkman

Wij zijn al sinds 1976 hét hoveniersbedrijf in de omgeving van Hellevoetsluis, Schiedam, Vlaardingen en Spijkenisse. Wij leggen niet alleen tuinen aan, we hebben ook al veel prachtige tuinprojecten mogen ontwerpen en onderhouden.

Onze klanten vertrouwen op onze 14 vakmensen. Elke expert is gespecialiseerd in een eigen vakgebied. In ons team hebben wij onderhoudshoveniers, tuinontwerpers en hoveniers gespecialiseerd in tuinaanleg. Daarnaast beschikken we over moderne apparatuur. Dit zorgt voor een snelle en vakkundige uitvoering van ons werk. Onze vakmannen gaan elke dag met veel enthousiasme, passie en creativiteit aan het werk!

Doe nu de tuinstijlentest!

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en u weet het!

Dijkman garanties

De perfecte oplossing

+

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Sterk door partnerships

Kwaliteit en vakwerk

N

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0181 – 402 816

Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

hovenier@dijkman.net

Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord