Selecteer een pagina

Tuinarchitect Hellevoetsluis

Bent u op zoek naar een tuinarchitect in (de omgeving van) Hellevoetsluis? Hoveniersbedrijf Dijkman maakt hét tuindesign dat aansluit bij uw wensen!

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Daardoor kunnen wij voor u een goed tuinontwerp op maat maken voor een perfecte tuinbeleving. Een tuindesign dat past bij uw wensen, zodat u kunt genieten van het buitenleven in uw droomtuin. Om een goede indruk te krijgen maken wij het tuinontwerp in 2D én 3D. Zo krijgt u een zo realistisch mogelijk beeld van uw toekomstige tuin.

3D tuindesign

Het 3D tuinontwerp maken we zodat u uw toekomstige tuin vanuit elke gewenste richting kan bekijken. U beleeft uw tuin virtueel zoals u deze in het echt zult gaan beleven. U krijgt een complete beleving van uw toekomstige tuin, zoals de sfeer van de beplanting, het lichtplan, zon en schaduw en andere specifieke ontwerpdetails. Onze ontwerpen laten niets meer over aan de verbeelding!

De vormgeving van een tuinontwerp

Een juiste vormgeving van een tuinontwerp voldoet aan de volgende eisen:

  • Afgestemd op de gebouwen en omgeving
  • Gebruik van de juiste materialen
  • Goede doelmatige gebruiksmogelijkheden

Dit zijn dan ook onze kernpunten voor al onze tuinontwerpen.

Wij ontwerpen de tuin zodat die voldoet aan uw wensen, maar wij laten u ook zien wat er nog meer mogelijk is. Zo verwerken wij elementen in de tuin waar u misschien nog niet eerder aan gedacht heeft. Op die manier komt er een verrassend en levendig tuindesign tot stand dat bij u en uw gezin past.

Laat u verrassen met een tuinontwerp van Hoveniersbedrijf Dijkman in Hellevoetsluis! Wilt u meer informatie over onze tuinontwerpen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij ontwerpen graag uw droomtuin!

tuinarchitect Hellevoetsluis

Hoveniersbedrijf Dijkman

Wij zijn al sinds 1976 hét hoveniersbedrijf in de omgeving van Rockanje, Vlaardingen en Spijkenisse. Wij ontwerpen niet alleen tuinen, we hebben ook al veel prachtige tuinprojecten mogen aanleggen en onderhouden. We beschikken over moderne apparatuur. Dit zorgt voor een snelle en vakkunidge uitvoering van ons werk.

Onze klanten vertrouwen op onze 14 vakmensen. Elke expert is gespecialiseerd in een eigen vakgebied. In ons team hebben wij onderhoudshoveniers, tuinontwerpers en hoveniers gespecialiseerd in tuinaanleg. Daarnaast beschikken we over moderne apparatuur. Dit zorgt voor een snelle en vakkunidge uitvoering van ons werk. Onze vakmannen gaan elke dag met veel enthousiasme, passie en creativiteit aan het werk!

Doe nu de tuinstijlentest!

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en u weet het!

Dijkman garanties

De perfecte oplossing

+

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Sterk door partnerships

Kwaliteit en vakwerk

N

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0181 – 402 816

Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

hovenier@dijkman.net

Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord