Selecteer een pagina

Tuinonderhoud Schiedam

U wilt natuurlijk jaarrond van uw mooie tuin genieten. Periodiek onderhoud is daarbij onmisbaar. Heeft u zelf geen groene vingers? Vertrouw dan op de expertise van de mannen van Hoveniersbedrijf Dijkman voor uw tuinonderhoud. We onderhouden tuinen in Schiedam en omgeving en zorgen ervoor dat deze tuinen er altijd prachtig bij liggen.

Tuinonderhoud Schiedam door Hoveniersbedrijf Dijkman

Voor Hoveniersbedrijf Dijkman is een tuin geen eenmalig product. Het is een meerjarenplan. Wij zorgen er na de tuinaanleg voor dat uw tuin kan doorgroeien naar een volwassen stadium. Dit doen wij door het juiste tuinonderhoud. Zo blijven wij betrokken bij u en uw tuin en zorgen we er samen voor dat u de tuin behoudt of krijgt die u voor ogen had. Wij zijn er voor al het tuinonderhoud, zoals het periodiek maaien van het gras, het wieden van onkruid of het snoeien van een conifeer. Wij verzorgen alles voor u. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin.

 

Onderhoudsabonnementen

Naast het uitvoeren van werkzaamheden op regiebasis heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een van drie onderhoudsabonnementen. Wij kunnen twee keer per jaar langskomen om uw tuin winter- en zomerklaar te maken. Ook bieden wij regulier tuinonderhoud aan. Hiervoor komen wij eens per maand langs om uw tuin weer op orde te brengen. Dan hebben wij nog het meest luxe abonnement. Bij dit pakket krijgt u totale ontzorging. U hoeft niet meer naar uw tuin om te kijken, want wij komen wekelijks langs. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd spik en span uitziet.

De hoveniers van Hoveniersbedrijf Dijkman staan voor u klaar! Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over tuinonderhoud Schiedam? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hoveniersbedrijf Dijkman

Wij zijn al sinds 1976 hét hoveniersbedrijf in de omgeving van Rockanje, Vlaardingen en Spijkenisse. Wij onderhouden niet alleen tuinen, we hebben ook al veel prachtige tuinprojecten mogen ontwerpen en aanleggen. We beschikken over moderne apparatuur. Dit zorgt voor een snelle en vakkunidge uitvoering van ons werk.

Onze klanten vertrouwen op onze 14 vakmensen. Elke expert is gespecialiseerd in een eigen vakgebied. In ons team hebben wij onderhoudshoveniers, tuinontwerpers en hoveniers gespecialiseerd in tuinaanleg. Daarnaast beschikken we over moderne apparatuur. Dit zorgt voor een snelle en vakkunidge uitvoering van ons werk. Onze vakmannen gaan elke dag met veel enthousiasme, passie en creativiteit aan het werk!

Dijkman garanties

De perfecte oplossing

+

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Sterk door partnerships

Kwaliteit en vakwerk

N

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0181 - 402 816

Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00.

hovenier@dijkman.net

Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord.