Selecteer een pagina

Tuinontwerp Schiedam

Wilt u een tuin laten ontwerpen in Schiedam? Hoveniersbedrijf Dijkman maakt hét ontwerp dat bij uw tuin en wensen past!

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Daardoor kunnen onze tuinontwerpers een goed design voor u maken voor een perfecte tuinbeleving. Een tuinontwerp dat past bij uw wensen. Om een goede indruk te krijgen van hoe uw tuin er uiteindelijk uit zal zien, maken wij het tuinontwerp in 2D én 3D. Zo krijgt u een zo realistisch mogelijk beeld van uw toekomstige tuin en kunnen er op tijd eventuele aanpassingen gemaakt worden.

 

3D tuindesign Schiedam

Het 3D tuinontwerp maken we zodat u uw toekomstige tuin vanuit elke gewenste richting kan bekijken. U beleeft uw tuin virtueel zoals u deze in het echt zult gaan beleven. U krijgt een complete beleving van uw toekomstige tuin, zoals de sfeer van de beplanting, waar u kunt genieten van de zon en waar schaduw valt, het lichtplan en andere specifieke ontwerpdetails. Onze ontwerpen laten niets meer aan de verbeelding over!

 

De vormgeving van een tuinontwerp

Een juiste vormgeving van een tuinontwerp voldoet aan de volgende eisen:

  • Afgestemd op de omgeving en gebouwen
  • Gebruik van de juiste materialen
  • Goede doelmatige gebruiksmogelijkheden

Dit zijn dan ook onze kernpunten voor al onze tuinontwerpen.

Wij ontwerpen de tuin zodat die voldoet aan uw wensen, maar wij laten u ook zien wat er nog meer mogelijk is. Zo verwerken wij elementen in de tuin waar u misschien nog niet eerder aan gedacht heeft. Op die manier komt er een verrassend en levendig tuindesign tot stand dat bij u en uw gezin past.

Laat u verrassen door een tuinontwerp van Hoveniersbedrijf Dijkman in Schiedam! Wilt u meer informatie over onze tuinontwerpen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

tuinontwerp Schiedam

Hoveniersbedrijf Dijkman

Wij zijn al sinds 1976 hét hoveniersbedrijf in de omgeving van Rockanje, Vlaardingen, Schiedam en Spijkenisse. Wij ontwerpen niet alleen tuinen, we hebben ook al veel prachtige tuinprojecten mogen aanleggen en onderhouden.

Onze klanten vertrouwen op onze 14 vakmensen. Elke expert is gespecialiseerd in een eigen vakgebied. In ons team hebben wij onderhoudshoveniers, tuinontwerpers en hoveniers gespecialiseerd in tuinaanleg. Daarnaast beschikken we over moderne apparatuur. Dit zorgt voor een snelle en vakkunidge uitvoering van ons werk. Onze vakmannen gaan elke dag met veel enthousiasme, passie en creativiteit aan het werk! Kunnen we binnenkort bij u in Schiedam aan de slag?

Doe nu de tuinstijlentest!

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en u weet het!

Dijkman garanties

De perfecte oplossing

+

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Sterk door partnerships

Kwaliteit en vakwerk

N

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0181 – 402 816

Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

hovenier@dijkman.net

Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord