TUINONTWERP

Een perfecte tuinbeleving begint bij een goed tuinontwerp. Het ontwerp moet bij u passen. En dat is vaak ingewikkelder dan het lijkt.

Gelukkig kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring. Een juiste vormgeving afgestemd op de gebouwen en omgeving, gebruik van de juiste materialen en goede doelmatige gebruiksmogelijkheden zijn kernpunten in onze tuinontwerpen. Daarbij houden wij uiteraard sterk rekening met uw wensen. Maar wij schromen ook niet om bepaalde elementen in ons ontwerp te stoppen waar u zelf nog niet eerder aan gedacht heeft. Om op die manier tot een tuindesign te komen dat exact bij u en uw gezin past.

Om een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen van uw toekomstige tuin, maken we uw tuinontwerp in 2D én 3D. Het tuinplan kan zo vanuit elke gewenste richting worden bekeken. Specifieke ontwerpdetails, de sfeer van de beplanting, zon en schaduw en zelfs het lichtplan: onze ontwerpen laten niets meer aan de verbeelding over. U beleeft uw tuin virtueel zoals u deze in het echt zult gaan beleven.

Laat u verrassen met een tuinontwerp van Hoveniersbedrijf Dijkman! Wilt u meer informatie over onze tuinontwerpen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Doe nu de tuinstijlentest!

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en u weet het!

Dijkman garanties

De perfecte oplossing

+

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Sterk door partnerships

Kwaliteit en vakwerk

N

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0181 - 402 816

Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00.

hovenier@dijkman.net

Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord.