Wellness

Ontdek de wellnesstuin

Een wellnesstuin is een tuin waarin u volop kunt genieten, ontspannen en tot rust kan komen. Met dit tuinconcept creëert u een luxe tuin waarin ontspanning centraal staat. Even ontsnappen aan de hectiek van het leven en op adem komen in uw zwembad, spa of sauna. En dat midden in een natuurlijke omgeving van bomen en planten! Wij passen wellness op de juiste manier in uw tuinontwerp om het complete plaatje te krijgen!

Wellnessproducten voor uw wellnesstuin

Als u overweegt om van uw tuin een wellnesstuin te maken, dan kunt u denken aan de volgende wellnessproducten:

  • Plunge pools/zwembaden
  • Hydropools
  • Spa’s
  • Sauna’s

We lichten de verschillende mogelijkheden hieronder uit.

Plunge pools/zwembaden

Er zitten verschillende voordelen aan een polypropyleen zwembad: het is onderhoudsvriendelijk, oogt strak en u kunt er alle kanten mee op. Bovendien zijn de polypropyleen zwembaden verkrijgbaar in diverse afmetingen en dieptes. Omdat deze baden met de hand worden gemaakt, kunnen ze in bijna alle gewenste afmetingen worden gerealiseerd.

Laat u vooraf goed informeren over de opties en mogelijkheden, dit zwembad heeft namelijk een betonvloer nodig en moet worden ingegraven.

 

Hydropools

De hydropool is geschikt voor iedereen die veel wil zwemmen of trainen. Het is namelijk mogelijk om een zwemmachine aan dit zwembad toe te voegen. Dit prefab zwembad heeft een standaard formaat zodat de zwemmachine in de hydropool optimaal gebruikt kan worden.

 

Spa’s

Een spa in de tuin zorgt voor ontspanning en ultiem genieten. De spa’s worden geleverd met cover zodat de warmte goed in het bad blijft. Er zijn verschillende soorten en maten waar u uit kunt kiezen, zodat er voor iedere wellnesstuin een passende spa is. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden zoals verschillende indelingen, weinig onderhoud, een modern design, een duurzame spa of een gezinsspa.

Sauna’s

Maak de wellnesstuin af door het toevoegen van een sauna. Er zijn drie soorten sauna’s waar u uit kunt kiezen: elektrisch, stoom of hout gestookt. De elektrische sauna heeft als voordelen dat u geen brandhout hoeft te hebben, de sauna snel is opgewarmd en de tempratuur gemakkelijk te regelen is. De stoomsauna versterkt het lichaam, verbetert de bloedtoevoer naar de huid, ontspant en herstelt. De hout gestookte sauna geeft een traditionele saunaervaring en zorgt voor sfeer en gezelligheid.

Logo Wellness Tuinier
Wilt u meer informatie over de wellnesstuin?

De wellnesstuin is in samenwerking met Wellness Tuinier, onze leverancier voor zwembaden, spa’s en sauna’s. Door onze samenwerking hebben we ruime kennis over het aanleggen van wellnessproducten. Bovendien nemen onze ervaren tuinarchitecten de wellnessproducten mee in hun op maat gemaakte 3D tuinontwerpen. Zo passen de producten perfect in uw nieuwe tuin en kunt u er optimaal van genieten! Wilt u meer informatie? We informeren u graag over alle mogelijkheden!

Dijkman garanties

De perfecte oplossing

+

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Sterk door partnerships

Kwaliteit en vakwerk

N

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0181 - 402 816

Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00.

hovenier@dijkman.net

Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord.